Nyår

12/30/2011

0 Comments

 
Kaninerna och jag önskar er ett gott nytt år!! Kaninerna får fira hoss kaninvakten, ett eget litet party får dom ha där! :)
Picture
Förlåt för mörka bilder!
 
Picture
Chesters klor har blivit nyårs-klipptna igår, Ariels hår fixat i dag och massa annat. Ariel och jag gör sakta men säkert framsteg och hon har mer och mer börjat ta för sig. I hagen klättrar hon på mig och smakr gärna ens tumme, men det går bra. Fick en system kamera i julklapp och fotade kaninerna den 25. här kommer en av dom bilderna som vart bäst, på Ariel. När man fotar kaninern blir inte alla bilder bra. på 50 blir 15-25 bra. ;)

 
Nåra dagar kvar till julafton nu. Chester & Ariel var ute och hoppade i förmidags men hm, tovor...Dom fick gå in efter en lång borstning med Ariel! Dom är jätteglad och älskar snön! :)
 
Ariel, har lärt sig gå i sele. Fatade galoppen direkt! Hon och Chester är själsfrändrar, dom är jättegulliga ihopp! :) Här kommer en bildBOMB på paret!
 
 
Idag, är det snö! Försökte ta kort på dom i snön, men men den verkar inte ha tid att vara modeler idag. Inte häller gick det när man tog up dom!

Ariel o Chester älskar snön, fast det bara är nåra cm.!
 
Är jätteglad! Fast har en bra och en dålig nyhet..Vi börjar med den bra!

Chester och Ariel gick ihop idag! Dom har varit i hagen sen 11.00 idag och nu när det började regna fick dom vara i samma bur, och nu sitter dom och myser! :0) Här kommer massa bildr på allt! :)

Den dåliga nyheten då..Ariels bror Blunder är död, ägarna hittade honom i buren, död. :(
Tyvär, inte så bra bilder i slutet
 
2 december,
ingen snö i sikte?! Kaninerna kankse tror att det inte fins något som kallas snö?
Ariel, är inte så glad när det gäller bortningen. Inte hennes favorit dag, när man bortar henne! Men hon är jätteduktig och sitter stilla och kan ligga på och bli borstad! Gillar henne jättemycket, hoppas nu bara att hon och min kille, Chester, kommer överens. I morgon ska dom få vara hela dagen i hagen.  Hoppas det går bätre då! :0)

Har inga torkade frukter/bär kvar nu.. provade med rönnbär och det blev bra MEN dom är uppätna!

Chester har vist slutat att vara rumsren?! Flyttade toa-lådan i veckan och han går på den ibland, men för det mesta är det i kanten och mitt i buren. ;0)