Picture
Ingen snö..vare sig Chester eller Ariel har sett snö, och vid slutet av november så borde väll snön komma?
Det har blåst och så idag, Chester blåste nästan bort medan Ariels hår vart en päls mössa! ;-)
Ariel är en liten gnagare, hon gnager och gnager 2 kvisstar på 1 dag, är rekordet! :)

 
Picture
Paret har inte blivit sams än, men vi fortsätter! Det verkar gå mot rätt håll i alla fall. Det är positivt! :-) ville ha lite jul-känsla i huset så fotade kaninerna idag och igår! Dom bästa bilderna togs idag! Ariel vissade up sin roliga sida medan Chester visade sin greve sida. ni förstår när ni ser bilderna! :)
Fick frågan : "Så, vilken av dom tycker du mest om då?" Går inte att gämföra, båda är lika mycket värda! Jag tycker lika mycket om dom! :-)

 
Nu har mina små niner fått smaka rönnbären, Ariel ÄLSKAR dom och det gör Chester med! Jag hängde dom i fönstret och dom hägde där i ca. 6-9 veckor (?), nu har Ariels övergångsfoder tagit slut och nu har hon helt börjat med Chesters foder som är skullebo kaninblandning.
Ariel ser ut att trivas här, hon har börjat hälsa på mig när jag kommer till henne och hon har börjat ta för sig lite mer. :) hennes päls är väldigt lättsköt och det är ju skönt för mig ;-) Chester är en slickare, han slickar sig hela dagen!!! Här är en bild på en av hans poser när han slickar sig! :-)
Just nu har det uppstått ett problem, vi har ingen som kan ta hand om kaninerna under nyår, dom som vi hade tänkt ska bort så ust nu letar vi runt efter en möjlig kaninvakt! Får se vem det blir! ;-)
Ha en trevlig helg!
 
Ja, idag har jag tagit in nya foton på kaninerna till datorn. Ett litet smakprov kommer här, resten fins på fotogalleriet! :)
 
 
Idag har vi fixat Ariels nya bur, benen var rangliga så dom tog vi bort och fixade! Hon fick stå i nitti grader i buren när vi lyfte den! men peppar peppar, hon vart inte rädd! På något konstigt sätt höll hon sig fast! ^^^En ny rossette har jag gjjort idag med, en dubble med två rossetter på en! Rosa i olika nyanser är den och väldigt läcker, provar den i morgon.
Läger till en bild på Ariel och en avondsjuk Chester i backrunden (taget för en vecka sedan) , tur för ninisarna att det inte snöar, nu kan dom ju skutta och käka gräss! :) än så länge i alla fall!! ^^
 
Ja, igår träffades dom i en hage i garaget. Det gick bra men dom bor fortfarande i skilda burar. Ariels hämtade vi igår, jättefin och stor. Men det är lite svårt med Ariel, hon ryggar så fort jag kommer till henne och springer iväg i buren när jag klappar henne...Och när jag klappar henne, stirar Chester. Får flyta hans bur så han inte stirrar på oss när vi gossar. chester är avondsju
 
Idag, ja, då var det första mötet mellan Ariel & Chester...Sisådär..Chester försökte hoppa på henne och bet mig..Städat hennes transportbur som hon tillfäligt bor i. Ariel och jag gossade idag, glad är den tjejen! Har redan börjat tycka om henne! Hoppas Chester gör det med snart! :)

 
Var ute och fotade Ariel idag och man märkte att Chester var lite avundsjuk på all upmärksamhet på Ariel och samtidigt nyfiken på den nya kaninen. Det blev lite mer krångel än jag hade tänkt mig med att sätta ihop Ariel & Chester..trodde jag kunde göra det idag, men det tar lite tid och hon måste käna sig hemmastad mm så Areil får bo i en transportbur hittils. Det kommer hon få bo i tills vi kan sätta ihop dom. Ifall det inte blir för lång tid såklart. Jag hoppas att jag kan sätta ihop dom imorgon eller i övermorgon. :)
NU får ni äntligen se Ariel!
 
I dag hämtades Ariel, hon är så liten och nät! Som en trasdocka! Hon och Chester nosade på varandra för en stund sen och dom värkade inte besvärade med varandra utan "bara" nyfikna! Ariel, jag tänker behålla namnet, det bestämmde jag mig för i går! Det är fint, Chester och Ariel. Just nu sitter hon på altanen och nosar in sitt nya hem, och Chester är i hagen och skuttar av sig efter en ca.5 h lång resa fast nu får han nog gå in för det är kåll svart ute!.....och nu är han inne i sin bur!  Ville gosa med Ariel så fort jag såg henne, så kramvänlig och jag måste hålla med Elsa att dvärgteddysars munnar och nosar är gulliga!
hehe, jag har redan tackat Elsa för denna gulleplutt men gör det en gång till. Tack Elsa på storkebodas kaniner! :-)